top of page

Ophaling autowrakken

 Oude metalen

Oude metalen

Aankoop & verkoop

Aankoop & verkoop

 Containers

Containers

Contact

Contact

Oude Metalen F&A helpt u met plezier met de ophaling van uw autowrakken. Reken op ons voor de aankoop van heftrucks, opleggers, kranen, mobilhomes en ander rollend materieel. Wij zorgen voor een professionele ophaling of verwerking van uw autowrakken. U kunt bij ons in Puurs te Antwerpen, terecht voor het verkopen van uw autowrak. Kortom, voor de ver- of aankoop van voertuigen, zoals mobilhomes, zit u goed bij Oude Metalen F&A.

Wat bieden wij nog naast de ophaling van uw autowrakken?

Bij Oude Metalen F&A doet u naast onze service voor de ophaling van uw autowrakken nog een beroep op andere diensten. Zo kunt bij ons in Antwerpen u naast de aankoop van mobilhomes en het verkopen van heftrucks en vrachtwagens of een ander autowrak, ook genieten van onze service voor de ophaling van verschillende oude metalen en ijzer. Wij halen uw koper, lood en andere zaken op met onze container. U  rekent op de jarenlange dienstverlening van Oude Metalen F&A voor een efficiënte en flexibele ophaling van uw autowrakken en andere zaken!

Wij bieden ook containers

Wij staan in Antwerpen voor u klaar, zo kunt u naast het verkopen van uw autowrak ook een container aanvragen. Wilt u graag een container hebben staan bij uw bedrijf om oud ijzer of oude metalen te verzamelen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij  plaatsen een container van een grootte naar keuze. Ze zijn ideaal om al uw schroot in te gooien. Wij komen dan na twee tot drie maanden deze container terug ophalen en regelen het verder. Dit allemaal tegen een correcte prijs.

Wij bieden ook containers

Heeft u graag dat wij zorgen voor de ophaling van uw autowrakken? Of heeft u interesse in de aankoop van één van onze mobilhomes of wilt u toch liever uw eigen autowrak verkopen bij ons bedrijf te Antwerpen? Neem telefonisch contact op met ons of vraag een offerte aan. U belt een van onze medewerkers van onze oud ijzerhandel via 0476 68 71 03 en 0475 80 85 53. Zit u nog met vragen rond het ophalen van uw autowrakken of uw schroot? U kunt uw vraag ook altijd op mail zetten naar oudemetalen_f@outlook.com.

Oude metalen F&A

Aankoop en verkoop van oa vrachtwagens, heftrucks, kranen, mobilhomes en ander rollend materieel.

bottom of page