top of page

Ophaling oud ijzer

 Oude metalen

Oude metalen

Aankoop & verkoop

Aankoop & verkoop

 Containers

Containers

Contact

Contact

Oude Metalen F&A ophalen metaal
Oude Metalen F&A ophalen autowrak

Bij Oude Metalen F&A zorgen wij voor de ophaling van uw oud ijzer. Weet u geen blijf met uw oud ijzer? Schakel Oude Metalen F&A uit Puurs, in Antwerpen  in voor het ophalen van oud ijzer en het verkopen ervan. Wij verlossen u met plezier van uw oude metalen, zoals koper, zink en andere metalen én zorgen voor de recyclage van uw oud ijzer.

Onze diensten zorgen voor de ophaling van uw oud ijzer

Bij onze oud ijzerhandel  doet u een beroep voor de ophaling, recyclage en het verkopen van verschillende soorten oud ijzer. Wij zorgen dan voor de recyclage en het verkopen ervan, zodat uw oud ijzer niet verloren gaat. contacteert u ons voor de ophaling van oude machines, het ophalen van autowrakken, schadewagens en ander rollend materieel en oud ijzer. Reken op de jarenlange dienstverlening van Oude Metalen F&A voor een efficiënte en flexibele ophaling!

Het plaatsen en ophalen van containers

Heeft u de komende tijd een hoop schroot waar u vanaf wilt? Vraag dan of wij een container komen plaatsen op een locatie naar keuze. Zo vult u gedurende een hele periode deze container  met al uw oud ijzer en metaal. Na twee tot drie maanden zorgen wij dan ook voor de ophaling van deze container en regelen wij verder de recyclage en het verkopen van al het oud ijzer.

Contacteer ons voor meer informatie over ijzer

Voor meer informatie over de ophaling van oude metalen of andere materialen kunt u ons steeds contacteren. Wij zijn eenvoudig telefonisch of via het invulformulier bereikbaar. Zo belt u  naar onze medewerkers Angelo en Francois via de nummers 0476 68 71 03 en 0475 80 85 53. Of u  zet uw vragen op de mail naar oudemetalen_f@outlook.com. Wij stellen een container ter beschikking. Oude Metalen F&A zorgt ervoor dat u van uw oud ijzer en oude metalen verlost bent. Uitstekende service en correcte prijs voor de ophaling, recyclage en het verkopen van uw oud ijzer.

Oude metalen F&A

Wij halen al uw oud ijzer op!

bottom of page