top of page

Ophalen schroot in Vlaanderen

 Oude metalen

Oude metalen

Aankoop & verkoop

Aankoop & verkoop

 Containers

Containers

Contact

Contact

Aankoop van voertuigen

Plaatsing en ophaling van containers

Komen autowrakken halen

Bent u op zoek naar een plaats waar u uw schroot naartoe kunt brengen in Vlaanderen? Zoek niet verder want u kunt terecht bij Oude Metalen F&A in Puurs, nabij Antwerpen. Wij halen uw schroot (metaalafval) op in heel Vlaanderen. Schroot kan gaan van kobalt en nikkel tot aluminium en roestvrij staal.

Heeft u iemand nodig voor het ophalen van uw oud ijzer en oude metalen?

Wij zorgen voor de ophaling van schroot in Vlaanderen

Wij halen uw schroot op het op ergens in Vlaanderen of zorgen voor een container waar u alles in kunt verzamelen. Verder zorgt onze handel in oud ijzer te Antwerpen nog voor het ophalen van oud ijzer. Wij komen hiervoor langs of bezorgen u de een gewenste container. Daar kunt u al de schroot van u of uw bedrijf in Vlaanderen verzamelen. Verder zorgen wij ook nog voor de aankoop en verkoop van verschillende autowrakken.

Ophalen oud ijzer en oude metalen - Oude metalen F&A

Neem contact met ons op voor uw schroot

U contacteert onze handel in oud ijzer dus voor ontzettend veel zaken.. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op voor de ophaling van uw schroot in Vlaanderen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons eenvoudig telefonisch of via het contactformulier  bereiken. U  belt  één van onze medewerkers via 0476 68 71 03 en 0475 80 85 53 of u stuurt een  e-mail naar oudemetalen_f@outlook.com. Zij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder. Wij helpen u niet verder met bouwafval en andere afval. Wij zorgen enkel voor een container voor uw schroot, zoals strijkplanken, spijkers, boilers, en autowrakken in Vlaanderen.

Oude metalen F&A

Oud ijzer - containers voor oud ijzer en oude metalen - verkoop en aankoop rollend materieel

bottom of page