top of page

Containerplaatsing

 Oude metalen

Oude metalen

Aankoop & verkoop

Aankoop & verkoop

 Containers

Containers

Contact

Contact

Image.jpeg
Image (1).jpeg
Image (2).jpeg

Oude Metalen F&A uit Puurs (Antwerpen) doet aan containerplaatsing over heel Vlaanderen. Dus als u op zoek naar een geschikte container, kies dan voor ons. Wij zijn een gedreven familiebedrijf dat al jaren een flexibele en klantvriendelijke service aanbiedt bij containerplaatsing en de ophaling ervan. Oude Metalen F&A plaatst containers voor oud ijzer en oude metalen in heel Vlaanderen.

Waarvoor gebruikt u onze containerplaatsing?

Naast containerplaatsing biedt ons bedrijf nog een hoop andere diensten aan. Wij zorgen onder andere voor de ophaling van uw autowrakken, die we daarna recycleren en verkopen. Bovendien komen wij ook langs bij uw bedrijf of thuis voor het ophalen van uw oud ijzer en metaal. Zo halen we onder andere koper, lood en andere zaken op met onze container. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een efficiënte en flexibele containerplaatsing en ophaling van uw autowrakken oud ijzer!

Vul ons invulformulier in bij interesse in plaatsing van containers

Voor containerplaatsing contacteert u best onze handel in oud ijzer. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0476 68 71 03 en 0475 80 85 53. U kunt ook altijd ons invulformulier invullen of uw vragen rond onze container voor uw schroot sturen naar oudemetalen_f@outlook.com. Wij verhuren geen containers bouwafval en andere afval.

Oude metalen F&A

Uw containers voor oud ijzer en oude metalen worden geplaatst en opgehaald!

bottom of page